O nas

Anita

Anita Šerjak Koci

Ustanoviteljica blagovne znamke Čarobni otrociTM

Kdo je Anita Šerjak Koci?

Anita je strastna učenka, ki težko en sam dan zdrži brez tega, da bi se naučila nekaj novega. Če kdo razume vse tiste neumorne zakaj-e pri otrocih, potem je to Anita. Ustvarja, prijazno in skrajno sočutno priganja, motivira, pomaga otrokom in odraslim osvojiti pojem čuječnost v praksi. Neodvisnost je njena največja vrednota, poslanstvo pa pomagati ljudem do neodvisnosti od stresa in izzivov, ki jih prinaša na videz navadno življenje ali pa tisto s posebnimi potrebami. Z lahkoto se prilagaja, ko je potrebno uravnotežiti moči, zato je odličen mediator med starši, pedagogi in otroki. V neredu in kaosu hiperaktivčkov zelo nežno in mirno pomaga vzpostaviti red. Ker se zaveda tega, da sama učinkovito osebnostno raste šele takrat, ko tudi drugim pri tem uspešno pomaga, je projekt Čarobni otroci naravnan prav v to smer. To je skoraj popoln opis njenega življenjskega poslanstva. Skoraj zato, ker se verjetno nikdar ne bo prenehala strastno učiti novih znanj in pri tem konstantno rasti in se razvijati.

Ne bo vas učila ene in absolutne univerzalne resnice, ker je jasno, da je ni - namreč vsak od nas je drugačen in kar potrebujemo je predvsem celosten pristop, ki se prilagaja posamezniku. Naučila vas bo kako v poplavi dobronamernih nasvetov in kupu informacij ločiti seme od plevela. Le tako lahko živimo pomirjeni s svojimi odločitvami in  vzgajamo brez obžalovanja.

Odkar dela z otroki. Sije sonce tudi takrat, ko so na nebu sami oblaki…iz njenih oči…

Naši sodelavci

O nas - Maja Škontra 2

Maja Škontra

Mariborska šefica 🙂

Po izobrazbi je pravnica, a jo je čarobnost življenja odpeljala v druge vode. V študentskih časih se je vključevala v različne mladinske organizacije, kjer je začela odkrivati svoje veselje do dela z mladimi, kar jo je kasneje spremljalo tudi na poslovni poti. Vedno jo je motiviral ta žar, iskrice v očeh, ki jih doživiš ob mladih, ko jim pomagaš odkrivati njihove potenciale, skupaj z njimi udejanjaš njihove ideje ali zanje pripraviš projekte.
V letu 2013 je bila vključena v socialno podjetniški projekt, kjer je sodelovala z mladimi mamicami – in tudi njihovimi otroci, saj so ti bili prisotni na sestankih, v idejah – vsepovsod Takrat je zasvetila “THE” lučka – želja delati z mlajšimi mladimi, z otroki. Našla je svoj motiv, svoje poslanstvo – iskanje poti, kako v otrocih zbujati kreativnost, jim ustvarjati priložnost, da spoznavajo sebe, svoje občutke in misli.
To vse je našla v Čarobnih otrocih – zanjo je to zbirka orodij, ki malčkom ostanejo cel življenje in jim pomagajo pri ustvarjanju lastne sproščenosti, mirnosti, zavedanju in izražanju lastne unikatnosti, prepoznavanju svoje vrednosti in samozaupanja.

Kontaktirajte nas

Čarobni otroci

Tržaška cesta 116
1000 Ljubljana

M: 041 477 766
E: info@carobni-otroci.si

 

Mediji o nas

objave v klasičnih in novih medijih

Zemljevid