Preprosto in enostavno
marec 23, 2016
Skrivnostni angeli
marec 23, 2016

Sanjsko delo

Sanjsko delo zame pomeni delo, pri katerem si lahko dovolim vse, kar si moja kreativna duša poželi. Biti do konca srečna, prijetno utrujena in ne kronično utrujena od življenja, s svojim delom nekoga neizmerno osrečiti…. Kaj lahko jaz pridam k bolj kakovostnemu življenju posameznikov? Kaj je lahko moj prispevek k boljšemu življenju drugih in hkrati izboljšanju kvalitete mojega? Kaj lahko z razvojem svojih talentov ponudim svetu? Z obilico treninga, resnega dela in iskrenih namenov, sem prepričana, da veliko.

Tu sem zato, da izboljšam kvaliteto življenja otrok. Če bo zato potrebna tisoč in ena študija, prav toliko izobraževanj in še več sanjska-službaprakse, ni važno. Globoko v sebi sem prepričana, da otroci potrebujejo notranji mir prav tako močno, kot gibanje in igro.

Mnogo odraslih mi med pogovorom o mojem delu zatrdi, da bi šli veliko lažje skozi svoje preizkušnje, če bi bili v svoji mladosti deležni takšnih orodij, kot so na voljo otrokom sedaj.

Kaj če bi bili otroci prepričani, da se vse česar se dotaknejo spremeni v uspeh? Lahko vam zagotovim, da bi bili veliko bolj samozavestni in posledično uspešnejši. Kdo si tega ne želi? Pa jih tega vsakdan tudi učimo?

Dalai Lama je rekel, da bi se nasilje povsem izničilo, če bi vsakega osemletnika naučili meditacije – torej vpliv na celotno generacijo. Ne gre toliko za poduhovljenost, s katero nemalo ljudi povezuje meditacijo. Gre za to, da bi se znali umiriti, premisliti o dogodkih in nadalje ukrepati z veliko mero zdrave pameti.

In končno jim dolgoročno vaje z naših delavnic pomagajo tudi pri tem, da se jasno in glasno najdejo v vlogi svojega poslanstva in zrastejo v uspešne in srečne ljudi. Mi jim bomo pri tem z veseljem pomagali.

Loading Facebook Comments ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja